Home » Gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Koen De Bruycker
3 dagen geleden

Supervriendelijke uitbaters !
Alles is bespreekbaar !
Mooi en proper sanitair, ruime en rustige plaatsen !
Mooie fietsomgeving !
Jammer dat de veerpontjes niet vaarden door de hoge waterstanden.
Wij komen zeker nog eens terug !

Bert van Heeswijk
een maand geleden

Prima mini camping. schoon sanitair en vriendelijke behulpzame beheerders.
Met warm weer is het zwembad ideaal als afkoeling.
Ook het café is een leuke aanvulling op het verblijf.

Familie Aartman
een jaar geleden

13 nachten hier geweest zomer 2020 met ons gezin en met vrienden. Prachtige plek hadden we. Mooi en net sanitair. Gastvrije eigenaars. Alles was top. Het zwembad ook heerlijk. Wij komen zeker nog is terug.

Maik van Oostenbrugge
2 jaar geleden

Wij waren juli 2019 voor het eerst op deze camping, prima camping met schoon sanitair en mooie plekken.
Vriendelijke eigenaar als we in de buurt zijn gaan we weer op deze camping staan.

Ansje Laban
2 jaar geleden

Wij waren augustus 2018 voor 't eerst op deze mooie, rustige en zeer schone camping, wij hebben ontzettend genoten mede dankzij de vriendelijke en gezellige eigenaren Ad en Gonnie, daarom gaan we dit jaar nog 'n paar daagjes genieten op camping Moleneind.

Bas Pruijmboom
3 jaar geleden

Afgelopen zomerperiode op deze geweldige mini camping gestaan. Genoten van de gastvrijheid, de prima voorzieningen en het zwembad. Ad en Gonnie hebben het prima voor elkaar en niets is hen teveel zeker een aanrader om te bezoeken.

Jeanine
3 jaar geleden

Heerlijk weekend gehad. Waren met 2 campers en voor mijn moeder van 85 een huisje gehuurd! Gasten kunnen gebruik maken van een leuke recreatie serre en er is mooi schoon sanitair! Alles is perfect geregeld met super lieve eigenaren! Je kunt er heerlijk fietsen en in het seizoen lekker in t zwembad! Top!

H.Volkers
4 jaar geleden

We zijn een week op de camping geweest met onze twee klein zonen en we hebben ons prima vermaakt . Mooi schoon sanitair en zeer vriendelijke en behulpzame beheerders. Voetbal op groot scherm gekeken klasse .
Wifi hebben we ons goed mee kunnen redden .

Theo Aerts
4 jaar geleden

Fijne camping schoon sanitair , gemoedelijke sfeer met vriendelijke beheerders. Wifi is van de laatste techniek en goed te bereiken met mijn labtop op onze plek. Met mijn i-phone gaat het minder goed maar die is al weer een paar jaartjes oud , dus de laptop mee !! Mooie omgeving prachtige plaatjes om te bekijken per fiets of auto alles meer dan de moeite waard ☺?

Theo
4 jaar geleden

Wij zijn het pinksterweekend op deze mini camping geweest leuke camping goed en schoon sanitair leuke omgeving ook om te fietsen alleen de WiFi is zeer slecht is niet meer van deze tijd verder geen op of aanmerkingen .