Home » Algemene Regels

Algemene regels en voorwaarden

Wij heten u van harte welkom en wensen u een prettig verblijf. Graag even aandacht voor de volgende punten: 

* Aankomst: U bent van harte welkom vanaf 13.30 uur.

* Vertrek: Vertrek om 11.30 uur. Mocht u deze tijden willen aanpassen, graag in overleg.

* Parkeren: Auto’s mogen alleen bij aankomst en vertrek op de camping komen. Daarna dient u deze te parkeren buiten de poort op het parkeerterrein voor de camping.
* Betaling: Wij hebben geen pinautomaat, U kunt contant betalen, via mobiel/internet bankieren de avond voor vertrek of via de bank bij uw reservering.
* Grondzeil: Gebruik alstublieft tapijt met rubberen gaatjes onder de tent of voortent. Geen plastic zeil of worteldoek in verband met het behoud van onze grasmat.

Voortent/Luifel: Het is toegestaan een voortent of luifel op te bouwen gelieve niet beide of in overleg.

Elektrische kacheltjes: Het is NIET toegestaan om deze te gebruiken i.v.m. de hoge energiekosten en onze stroomvoorziening kan dit niet aan.

* Chemisch toilet: Na het legen van uw mobiele toilet de stortplaats netjes achterlaten en even naspoelen.

* Sanitair gebouw en afwasplek: Wordt dagelijks schoongemaakt bij drukte meerdere malen. Wij verwachten van u dat u deze na gebruik schoon achterlaat voor de volgende bezoeker, kleine kinderen altijd onder begeleiding van een volwassene.  (Graag even melden als er iets niet naar wens is)

* Afval scheiden: Wij vinden het belangrijk om glas, GFT, papier, plastic/pakken/blikken en restafval te scheiden doe dit in de daarvoor bestemde containers.

Grofvuil zoals kapotte stoelen of een kapot apparaat graag zelf weer mee naar huis nemen.

* Brandblusser, branddeken en BHV koffer: Brandblusser hangt aan de loods branddeken en BHV koffer Zijn aanwezig bij de receptie/café.

* Het zwembad: Is te gebruiken geheel op eigen risico, kinderen die niet kunnen zwemmen met zwembandjes en onder begeleiding van een volwassene.

De gastheer en gastvrouw zijn op geen enkele manier aansprakelijk te stellen voor persoonlijk letsel en vermissing van persoonlijke eigendommen of materiële schade ontstaan tijdens het verblijf op de camping.
Wij wensen u een heerlijk verblijf toe en vragen u het te melden als er iets niet naar uw zin is zodat wij het kunnen verhelpen.


Heeft uw vragen tijdens u verblijf?  
Spreek ons gerust even aan of bel aan bij het poortje bij onze achterdeur.

Of telefonisch: 0487562397/0622767552/0619891909