Algemene Voorwaarden 

Wij heten u van harte welkom en wensen u een prettig verblijf. Graag even aandacht voor de volgende punten: 

* Aankomst: U bent van harte welkom vanaf 13.30 uur.

* Vertrek: Vertrek om 11.30 uur. Mocht u deze tijden willen aanpassen, graag in overleg.        

   Vroege aankomst of langer verblijf € 7.50 

* Reservering, Bevestiging, Aanbetaling, Betaling en Annulering:

  • Na ontvangst van de digitale reserveringsaanvraag stuurt Mini Camping Moleneind binnen 24 uur een bevestigingsmail. 
  • Na ontvangst van de bevestigingsmail en uw aanbetaling (binnen 3 dagen en minimaal € 10.00) is uw reservering definitief.                                      Het resterende bedrag voor aankomst over maken of bij aankomst via de mobielbankieren App of contant.                                                                      Pinnen is bij ons niet mogelijk!!!
  • Wij houden een plek voor u vrij, alle gereserveerde nachten worden in rekening gebracht, er is geen restitutie bij eerder vertrek. 
  • Bij annulering worden hiervoor annuleringskosten berekend  € 10.00 per reservering.  U ontvangt uw aanbetaling minus de annuleringskosten terug.  U kunt zelf een annuleringsverzekering afsluiten.

* Parkeren: Auto’s mogen alleen bij aankomst en vertrek op de camping komen. Daarna dient u deze te parkeren buiten de poort op het parkeerterrein voor de camping. i.v.m. beperkte parkeergelegenheid 1 auto per kampeermiddel. Komt u met een extra auto deze parkeren op de dijk of indien mogelijk tegen vergoeding van € 1.00 per dag op de parkeerplaats.

* Grondzeil: Het is NIET toegestaan plastic zeil of worteldoek te gebruiken i.v.m. het behoud van onze grasmat. Gebruik doorgroeitapijt met rubberen gaatjes onder de tent of voortent. 

Voortent/Luifel: Het is toegestaan een voortent of luifel op te bouwen gelieve niet beide of in overleg.

Elektrische kacheltjes/airco's: Het is NIET toegestaan om deze te gebruiken i.v.m. de hoge energiekosten en onze stroomvoorziening kan dit niet aan.

* Chemisch toilet: Na het legen van uw mobiele toilet de stortplaats netjes achterlaten en even naspoelen.

* Sanitair gebouw en afwasplek: Wordt dagelijks schoongemaakt bij drukte meerdere malen. Wij verwachten van u dat u deze na gebruik schoon achterlaat voor de volgende bezoeker, kleine kinderen altijd onder begeleiding van een volwassene.  (Graag even melden als er iets niet naar wens is)

* Afval scheiden: Glas, GFT, papier, plastic/pakken/blikken en restafval scheiden doe dit in de daarvoor bestemde containers.

Grofvuil zoals kapotte stoelen of een kapot apparaat graag zelf weer mee naar huis nemen.

* Brandblusser, branddeken en BHV koffer: Brandblusser hangt aan de loods, branddeken en BHV koffer zijn aanwezig bij de receptie/café.

* Het zwembad, speeltoestel en trampoline: Zijn te gebruiken geheel op eigen risico, kinderen die niet kunnen zwemmen met zwembandjes en onder begeleiding van een volwassene.

Bezoek: Graag melden bij aankomst en de auto op de dijk parkeren € 3.00 p.p.

De gastheer en gastvrouw zijn op geen enkele manier aansprakelijk te stellen voor persoonlijk letsel en vermissing van persoonlijke eigendommen of materiële schade ontstaan tijdens het verblijf op de camping.
Wij wensen u een aangenaam verblijf en vragen u het te melden als er iets niet naar wens is zodat wij het kunnen verhelpen.


Heeft uw vragen tijdens u verblijf?  
Spreek ons gerust even aan of bel aan bij het poortje bij onze achterdeur.

Of telefonisch: 0487562397/0622767552